Vārtu uzstādīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60B, Rīga LV-1073
Jumti, jumts, metāla jumta segums, jumtu segumi, moduļu jumts, moduļa jumts, metāla moduļu jumts, jumta segums, metāla jumti, metāldakstiņi, moderno, retto, scandinavia, snap lock, centro, horizon, savanna, metāla jumtu elementu izgatavošana, jumta seguma materiāli, jumta materiāli, bratex, hanbud, dakstiņu profili, ssab, cinks, mētala

Upesmuiža, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Upesmuiža" pamatnodarbošanās ir blietētā betona izstrādājumu ražošana sausā betona tehnoloģijā. Ilgstoši darbojoties šajā nozarē, esam uzkrājuši bagātīgu pieredzi un zināšanas. Mūsu darbības lauks no Latvijas rietumu piekrastes pilsētas Pāvilostas ir paplašinājies līdz pašai tālākajai Latvijas austrumu pierobežai. Mēs strādājam, lai paplašinātu ne vien ģeogrāfiskās, bet arī savu iespēju un līdzšinējās pieredzes robežas. Vienmēr esam atvērti jauniem izaicinājumiem. Mūsu moto – sniegt katra klienta vajadzībām labāko risinājumu, panākt izpildījuma kvalitāti katrā detaļā. Piedāvājam dažādus betonēšanas pakalpojumus un žogu, vārtu uzstādīšanas darbus. Betona elementi, izstrādājumi, pakāpieni.

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

ST, SIA

Lauku 4, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par uzņēmumu:

SIA "ST" veic Holandē ražotu vārtu uzstādīšanu un remontu. Piedāvājam garāžu, industriālos, paceļamos, angāru vārtus, vārtus privātmājām un automazgātuvēm, nodrošinām servisu un remontu 24 stundas diennaktī.

Ailo Build, SIA

Atmodas 17, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts:

Būvniecības pakalpojumi. Remontdarbi. Profesionalitāte, individuāla pieeja klientam un pakalpojuma kvalitāte. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Sazinies ar mums!

Žogu Pasaule, SIA

Raiņa 11-36, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Preces: ✓ Paneļu žogi ✓ Ruļļu žogi ✓ Vārti un vārtu automātika ✓ Koka žogi ✓ Dzeloņstieple Žogu tirdzniecība:

Mēs jums palīdzēsim atrast labāko risinājumu jūsu teritorijas labiekārtošanai! SIA Žogu Pasaule piedāvā dažādu veidu žogu materiālus, vārtus un vārtu automātikas. Piedāvājam arī uzstādīšanas pakalpojumus - sākot ar lauksaimniecības platību iežogošanu līdz pat industriālu objektu iežogošanai. Strādājam pa visu Latvijas teritoriju.

Titans-R, SIA

Aizkraukles 23, Rīga LV-1006
Apraksts:

Specializējamies vārtu, barjeru un to vadīšanas automātisko sistēmu izgatavošanā un uzstādīšanā. Veicam izbraukumus uz objektu mērījumu veikšanai, vārtu un automātikas remontu un profilaktisko apkopi.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas. 

Raed Lock, SIA, Veikals

Aleksandra Čaka 65, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Atslēgu izgatavošana; ✓ Durvju aizvērēji; ✓ Piekaramās slēdzenes, aksesuāri; ✓ Pretplāksnes; ✓ Durvju rokturi; ✓ Mēbeļu slēdzenes u.c. Projektējam: Projektējam daudzpakāpju slēgšanas sistēmas. Izstrādājam durvju furnitūras projektus pēc durvju tipa un pielietojamības prasībām. Tas ir: ✓ aizsardzības pakāpes, ✓ piekļuves kontroles sistēmas, ✓ ēku evakuācijas izejas, ✓ Master Key sistēmas, ✓ iestrādāšana nestandarta variantos; Darbojamies ar nestandarta risinājumiem, nodrošinot profesionālu montāžu.

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
Apraksts:

Esam metālapstrādes un metāla izstrādājumu ražošanas uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. Esam lepni apvienot pieredzi, jaunākās tehnoloģijas un augstākos kvalitātes standartus. Izgatavojam dažāda veida metāla konstrukcijas, arvien audzējot pakalpojumu klāstu. Garantējam individuālu un profesionālu pieeju Jūsu risinājuma projektam no plānošanas līdz pat uzstādīšanai, kā arī pēcapkalpošanas posmā.

K-masti.lv, SIA

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: ✓ Karogu masti ✓ Alumīnija karoga masti ✓ Stikla šķiedras karoga masti ✓ Karogu mastu uzstādīšana ✓ Karogu mastu pamatnes betonešanas darbi ✓ Karogi ✓ Reklāmas karogi Apraksts:

Labs karoga masts kalpos ilgi,tas priecēs Jūsu acis, tas izdaiļos Jūsu mājas ainavu... Ja vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta! Veicam arī mastu piegādi un uzstādīšanu. Uzstādam ne tikai Rīgā/pierīgā, bet izbraucam pa visu Latvijas teritoriju. Vēršam uzmanību, ka uzstādīšanai vispirms ir jāveic pamatnes sagatavošanas - betonēšanas darbi, un tikai pēc tam tiek uzstādīts pats karoga masts. Veicam arī mastu apkalpošanu - pacēlājmehānismu remontēšanu un nomaiņu.

Jumburgs, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
, žoga montāža, sētas uzstādīšana , nožogojums, nožogojuma sistēmas, sētas montāža, vārtu uzstādīšana ,, , betona vārtu stabu uzstādīšana , koka vairogu uzstādīšana , metāla vairogu uzstādīšana , zaļo paneļu uzstādīšana

Kristpol, vārtu centrs

Dumpu 13, Madona, Madonas nov., LV-4801
Vārtu tirdzniecība Madonā. Oficiālie KRISPOL vārtu dīleri Vidzemē., Vārtu tirdzniecība. Vārtu piegāde. Vārtu montāža. Žogi Madonā. Žogu uzstādīšana . Žogu tirdzniecība.

AP Baltic, SIA

Latgales 449, Rīga LV-1063
montāža, vārtu uzstādīšana , divviru vārti, bīdāmie vārti cena, iebraukšanas barjera, automātika NICE, , bīdāmo vārtu furnitūra, Comunello, vārtu eņģes, žoga uzstādīšana , žogu paneļi, koka sētas, nožogojumi

Riga Door Systems, SIA

"Ziedu Gravas" , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Vārtu ražošana un montāža., Dažāda veida industriālo un privātmāju paceļamo vārtu piegāde un uzstādīšana .

SPL Project, SIA

"Mehāniskās darbnīcas", Jaunolaine, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Vārtu montāža, vārtu remonts, vārtu pārdošana visā Latvijā, vārtu tirdzniecība, vārtu uzstādīšana ., Vārtu uzstādīšana , vārtu apkalpošana, vārtu pārdošana, vārtu serviss, garantija vārtiem.

DVD Sistēmas, SIA

Šampētera 36, Rīga LV-1046
Žogu un stabu uzstādīšana , ražošana, tirdzniecība visā Latvijā., Konsultācija, uzstādīšana , apkalpošana, pārdošana, serviss, garantija.

Līvas grupa, SIA

Jaunpils, "Alejas" , Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
montāža, vārtu piegāde, vārtu apkope, konsultācijas par vērtiem, transports, automātika, ugunsdrošās, vārti, paneļu vārti, vārtu serviss, vārtu remonts, vārtu garantija un apkalpošana, logi un durvis, durvis

BalkanCom, SIA, Reģionālais pārstāvis Zemgalē

Jelgava LV-3007
Vārtu montāža, remonts, pārdošana visā Latvijā., Konsultācija, uzstādīšana , apkalpošana, pārdošana, serviss, garantija.